Se intervjuer med Amiga-legendene Dave Needle og R. J. Mical

Folkene bak dokumentarfilmen Viva Amiga har lagt ut råmateriale på Vimeo.

Dave Needle og RJ Mical var to viktige utviklere på den originale Amiga-plattformen, og de ble begge intervjuet i forbindelse med produksjonen av dokumentarfilmen Viva Amiga. Nå har folkene bak filmen lagt ut begge intervjuene på Vimeo. Intervjuet med Dave Needle er gratis, mens R. J. Mical-intervjuet koster cirka 15 kroner (det er på 1,5 time).

Viktige intervjuer

Jeg så intervjuet med Dave Needle selv, og syntes det var veldig informativt og interessant, med mange for meg ukjente historier om Amiga og Commodore, og noen jeg kjente fra før. For eksempel var det mye snakk om avtalen med Atari, og det var ikke spesielt stor tvil om hva Needle syntes om Atari-sjef Jack Tramiel. Ledelsen i Commodore hadde han heller ikke mye til overs for.

Intervjuet med R. J. Mical har jeg ikke sett, men med tanke på hvor fantastisk den fyren generelt er når han intervjues, er jeg ikke i tvil om at jeg skal kjøpe det.

Dave Needle døde dessverre i fjor, noe som gjør det ekstra verdifullt at hele intervjuet ble lagt ut på nettet. Her kan du se det:

Her er et lite utdrag fra RJ Mical-intervjuet:

Det ser ut som dokumentarfilmskaperne planlegger å legge ut flere intervjuer etter hvert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.