Snart kan du laste ned Commodore 64-spillet Rescuing Orc

Det nye plattformspillet har allerede fått en stilig, fysisk samlerutgave.

Rescuing Orc er et nytt plattformspill for Commodore 64, der du spiller en goblin som må legge ut på en reise for å finne ut hva som har skjedd med din beste venn, Orc. Han har nemlig ikke dukket opp for te til avtalt tid, og skal vi tro på tittelen, trenger han å reddes.

Store piksler er de beste pikslene.
Store piksler er de beste pikslene.

Spillet byr på fem verdener med massevis av rom, der du må bekjempe eller unngå ulike fiender og drive med plattformhopping. Grafikken ser flott ut, og spillet har også en kul tittelskjerm laget av norske Vanja Utne.

Gratisversjon og samlerutgave

Den nedlastbare versjonen skal være gratis, og slippes 23. august. Men om du eier en ekte Commodore 64, eller bare har en hylle som du liker å stille ut kule spill på, så er kanskje den fysiske samlerutgaven av interesse. Den kommer i både diskett- og «cartridge»-utgave, med masse ekstra snadder.

En kul detalj er at den fysiske kopien også har et MicroSD-kort med spillet på, og denne har også lydsporet i MP3-format. Du kan kjøpe samlerutgaven fra retroutgiveren Polyplay. Her er en liten teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.