Offroadspillet Baja: Edge of Control får nyversjon

Og den er faktisk rett rundt hjørnet.

Offroadspillet Baja: Edge of Control er egentlig ikke et spill jeg hadde sett for meg at skulle få nyversjon. Det dukket opp på PS3, Xbox 360 og PC for ni år siden, og fikk generelt over gjennomsnittet anmeldelser. Men nå får det altså en slik, som lanseres for PC, PS4 og Xbox One den 14. september.

Svære områder

Vroom!
Vroom!

Baja: Edge of Control HD skilter med over 100 baner i åpne villmarksmiljøer, med svære fjell, dype gjørmepøler og bratte dalsøkk. Spillet har en rekke ulike typer biler, som alle har det til felles at de har massevis av hestekrefter og kraftige fjæringer. Disse kan også oppgraderes etter hvert. Ellers loves vi kule funksjoner som flerspiller via delt skjerm for opp til fire spillere.

For nyversjonen skryter utgiver THQ Nordic av 4K-kompatibilitet, bedre teksturer, høyere bildeoppdateringsfrekvens og flere detaljer, samt et lass med nye og forbedrede grafikkeffekter. Kontrollene skal de også ha forbedret, og det samme gjelder både grensesnittet og karrieremodusen.

Det ser med andre ord som de har gjort en del for å forbedre spillet, og det ser jo ærlig talt ganske artig ut fra traileren under. Sjangeren det befinner seg i for er så vidt heller ikke like fullstappet nå som den var i forrige tiår. Trailer (med sammenligninger mellom de to versjonene):

Liker du spill som dette vil du kanskje også ha interesse av gode, gamle 1nsane.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.