Deep Silver har snappet opp Shenmue III

Den folkefinansierte oppfølgeren slippes for PC og PS4 neste år.

Den legendariske spillskaperen Yu Suzuki jobber i disse dager med en oppfølger til de to revolusjonerende åpen verden-spillene i Shenmue-serien. Nå er det klart at denne får utgiver, nemlig tyske Deep Silver. De vil slippe både fysiske og digitale versjoner av spillet for PC og PS4, i løpet av andre halvdel av 2018.

Åpen verden med mye innhold

Originale Shenmue kombinerte actionbasert slåssing med en åpen verden full av kule ting å gjøre (slik som å spille klassiske arkadespill), samt rollespillelementer og en karakterdreven historie. Spillet er blant annet kjent for å ha introdusert «quick time events», altså den typen filmatiske knappetrykkingssekvenser som blant annet Telltale Games er så glad i.

Det er fortsatt ikke så voldsomt mye informasjon om Shenmue III, og det på tross av at spillet satte folkefinansieringsrekord da det ble lansert på Kickstarter. Spillet brukte faktisk kun én time og 44 minutter på å samle inn én million dollar, så at dette er en oppfølger mange har ønsket seg er det liten tvil om.

Du kan lese litt mer om Shenmue III hos Eurogamer – eller vente til Gamescom går av stabelen neste uke. Der vil nemlig Yu Suzuki være til stede, og det samme vil spillet.

Vi avslutter med den obligatoriske lenken til vårt store tilbakeblikk på Out Run, som må med i alle artikler som omhandler Yu Suzuki og spillene hans.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.