Unikt teksteventyr fra skaperen av Thomas Was Alone

Mike Bithells nyeste spill ble både annonsert og lansert i går.

Det er ikke så ofte at spill lanseres samme dag som de annonseres, men det var nettopp det som skjedde med Subsurface Circular i går. Det nyeste spillet fra den anerkjente indie-utvikleren Mike Bithell er et slags teksteventyr der du spiller en detektiv som må undersøke forsvinningen til en rekke robotarbeidere. Alt foregår i én enkelt vogn på undergrunnsbanen.

Subsurface Circular
Spillet er fokusert på dialoger.

Kort og konsist

Spillet varer visstnok i cirka nitti minutter, og meningen er at man skal spille gjennom det i én omgang (det er sikkert lov å ta pause underveis, om man vil). Det beskrives som et slags teksteventyr der du må samle inn nye ord og fraser, og bruke disse i dialoger for å finne ut hva som har skjedd – og påvirke hva som skjer videre.

Selv om Subsurface Circular i praksis er et rent tekstspill, skilter det med stilig grafikk og flott musikk. Med tanke på at spillet er såpass kort, er også prisen ganske lav – med lanseringsrabatt koster det kun 32 kroner på Steam. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.