Bygg din egen Jurassic Park

Folkene bak Planet Coaster har annonsert et offisielt Jurassic World-spill.

Mens vi venter på at vitenskapen skal få rævva i gir og få klonet noen ekte dinosaurer, kan vi snart bygge våre egne juraparker ala Jurassic Park. Det vil skje i et offisielt Jurassic World-spill, laget av Frontier Developments. Som du sikkert vet, har de allerede lansert det godt mottatte Planet Coaster, så de kan en ting eller to om fornøyelsesparkspill.

Lite informasjon

Spillets fulle navn er Jurassic World Evolution, og det skal lanseres for PC, Xbox One og PS4 neste sommer. Handlingen foregår på Isla Nublar (der den originale parken ble bygd) og øyene rundt. Poenget er å lage en vellykket park med kule attraksjoner og spennende dinosaurarter (som må skapes via genetisk manipulering). I samme slengen kan det være en god idé å prøve å sikre at dinosaurene dine ikke spiser opp kundene dine.

Vi vet ikke så voldsomt mye mer, men jeg må innrømme at selv uten verken skjermbilder eller video fra spillet, syntes jeg det høres veldig fristende ut. Her er en CGI-trailer:

Siden det er så lite konkret info, legger jeg like godt inn hele pressemeldingen her:

Players will be able to build their own Jurassic World™ park in the new PC and console game launching summer 2018

Cambridge, UK – 20 August 2017: Frontier Developments plc (AIM: FDEV) today announced its new game, Jurassic World Evolution, and revealed the first trailer. Based on Universal Pictures’ iconic film franchise and created in collaboration with Universal Brand Development, the game expands on the official Jurassic World mythology and puts players in charge of cinema’s greatest tourist destination – where they will have the opportunity to create and manage their own Jurassic World. Launching in summer 2018, Jurassic World Evolution will be coming to PC, the PlayStation®4 computer entertainment system, and the Xbox One all-in-one games and entertainment system.

“As long-time fans of the entire Jurassic series we’re thrilled to be putting players in charge of their own Jurassic World,” said Frontier’s Chief Creative Officer, Jonny Watts. “We’re excited to bring over fifteen years of management, simulation, and creature development expertise to a destination and franchise that remains an inspiration to us.”

Jurassic World Evolution evolves players’ relationship with the Jurassic World film franchise, placing them in control of operations on the legendary island of Isla Nublar and the surrounding islands of the Muertes Archipelago. Players will build their own Jurassic World as they bioengineer new dinosaur breeds and construct attractions, containment and research facilities. Every choice leads to a different path and spectacular challenges arise when ‘life finds a way.’

The game is scheduled to release next summer and Jurassic World: Fallen Kingdom will be in theatres June 2018.

Dette er selvsagt ikke første gangen det har vært mulig å bygge dinoparker på PC. På nittitallet hadde vi Dino Park Tycoon, og i starten av det nye årtusenet fikk vi også Jurassic Park: Operation Genesis. Men vi må nok regne med at teknologien som ligger til grunn for Jurassic World Evolution er hakket mer avansert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.