Ubisoft har kunngjort Anno 1800

Etter et par Anno-spill satt til fremtiden, skal vi nok en gang tilbake til en tidligere tidsalder.

Ubisoft har annonsert det neste spillet i den tradisjonsrike Anno-serien. Denne gangen skal vi tilbake til attenhundretallet, i det som passende nok heter Anno 1800. Like passende er lanseringstidspunktet, spillet kommer nemlig vinteren 2018.

En relativt stor by.
En relativt stor by.

Bybygging og strategi

Som vanlig loves vi en historiedrevet kampanje, flerspiller og muligheten til å spille i sandkassemodus. Som sine forgjengere er det altså snakk om et strategispill med både krig, handel og bybygging, og der det å bygge opp avanserte transportkjeder er en viktig del av spillet. Ubisoft forteller:

– Anno 1800 tar spillerne til begynnelsen av den industrielle revolusjonen, en tid med industrialisering, diplomati og utforsking. Spillerne får sjansen til å bygge store metropoler, planlegge effektive logistikknettverk, utforske og kolonisere nye landområder, og dominere motstanderne ved hjelp av diplomati, handel og krig.

Utviklingen foregår hos Blue Byte. Her er en småkjedelig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.