Snart kommer en SNES-aktig 3DS XL

Hvis du ikke får skaffet deg en mini-SNES, kan du kanskje satse på en 3DS XL som ser litt ut som en SNES?

Slik ser boksen ut.
Slik ser boksen ut.

Nintendo har ikke kuttet ut de tradisjonelle, håndholdte konsollene etter at Switch dukket opp på markedet, og nå prøver de å friste oss til å kjøpe oss inn på 3DS-plattformen med litt ekstra nostalgi. De har nemlig annonsert en egen SNES-aktig utgave av 3DS XL.

Klassisk utseende

Den nye 3DS-utgaven heter New Nintendo 3DS XL – Super Nintendo Entertainment System Edition (puh!), og kommer med en overflate laget for å etterligne en klassisk SNES. I tillegg vil knappene være farget akkurat slik som de originale SNES-knappene på håndkontrolleren.

Lanseringen av den nye 3DS-varianten vil finne sted 13. oktober. Det er altså et par uker før de slipper sin mini-SNES, som de også har snakket litt om nå nylig. For en gangs skyld er det vi europeere som trekker det lengste strået – den nostalgiske 3DS-en slippes kun i Japan og Europa.

Siden den nevnes på Facebook-siden til Nintendo i Norge, kan vi nok anta den slippes her til lands.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.