Rollespillet Tyranny får straks en stor utvidelse

Obsidian Entertainment byr på nye eventyr i Tyranny: Bastard’s Wound.

Rollespillet Tyranny skapte litt delte meninger da det dukket opp i fjor, og selv om det har mange tilhengere tror jeg ikke det ble like godt mottatt som deres forrige utgivelse i sjangeren, Pillars of Eternity. Nå får det uansett en ekspansjonspakke, ved navn Bastard’s Wound.

Mer innhold

Bastard’s Wound kommer allerede 7. september, og legger til en ny region, med mengder av nye oppdrag. Blant annet får vi tre serier med oppdrag sentrert rundt hver av de tre kompanjongene Lantry, Verse og Barik. Ellers får vi nok flere moralske kvaler og valg å ta stilling til, akkurat som i resten av spillet.

Ekspansjonen slippes samtidig med at spillet får en gratisoppdatering, som blant annet utvider den tredje akten, og legger inn en helt ny avslutning. Her er en trailer:

I Tyranny har den brutale eneherskeren Kyros overtatt verden, men motstandsviljen ulmer fortsatt i befolkningen. Du spiller en av hans mange ledere, og må reise til steder der det er trøbbel. Der må du sikre at hans vilje blir utført, helst på en måte som ikke skaper enda mer problemer. Løsningene er ofte opp til deg, og du kan prøve å være «grei». Men ikke glem hvem du jobber for.

Konseptet er ganske friskt og unikt, og spillet har også en helt egen visuell stil. Selv klarte jeg imidlertid ikke helt å falle for dette spillet; jeg syntes rett og slett det var litt for dystert.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.