Ta en titt på X4: Foundations

Egosoft har lansert en lang video som viser deres kommende romsimulator i detalj.

Det er mye snakk om Star Citizen og Elite for tiden, men la oss ikke glemme X-serien. Den gjorde et ganske kraftig feilsteg i sitt forrige spill, men utviklerne i tyske Egosoft håper nå å få den tilbake på rett spor med det kommende spillet, X4: Foundations. Det skal etter planen lanseres neste år.

X4: Foundations er et enspillerspill, der du starter med begrensede ressurser og må skaffe deg penger og makt ved hjelp av handel, piratvirksomhet, krigføring, og så videre. Spillet gir deg total frihet til å utvikle spillet i den retningen du ønsker. Nå har utviklerne gitt ut en video som viser hva vi kan se frem til.

Mer dynamisk enn før

Kort sagt kan vi se frem til et langt mer dynamisk univers enn tidligere, der datastyrte fraksjoner kjemper om makten. Spillet simulerer hvert eneste handelsskip i universet, og prisen på alt fra varer til nye romskip avhenger av tilbud og etterspørsel. Som vanlig i serien kan du utnytte deg av dette, og bygge opp et enormt handelsimperium.

Du kan også sømløst utforske romstasjoner og bevege deg rundt i skipene dine. Alle typer romskip, fra små jagere til enorme slagskip, kan styres av spilleren. Men du kan også leie inn datapiloter til å ta seg av skipene dine, noe som naturligvis er nødvendig når du begynner å få en svær flåte.

Du kan sjekke spillets nettsted for mer informasjon. Her er videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.