Nyheter på Switch eShop i august

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i august.

Sensommeren ga oss tjuetre nye spill på eShoppen til Nintendo Switch, og vi gir deg oversikten over alle sammen:

Aero Fighters 2

Aero Fighters 2 er et vertikalt-rullende skytespill utviklet av Video System og utgitt av Hamster, Co. Det kom opprinnelig ut i 1994 til NeoGeo. Spillet støtter opp til to samtidige spillere.

Pris: 56 kr

forma.8

Dette spillet er et metroidvania-spill og du spiller som utforskningssonden forma.8 som er strandet på en fremmed planet. Spillet er utviklet og utgitt av MixedBag Srl, og støtter kun en spiller.

Pris: 80 kr

Ironcast

Ironcast er et turbasert strategispill av typen kombiner-flere-av-samme-farge-for-å-fjerne-det-fra-brettet, men det er også langt mer å finne enn det. Spillet kommer fra utviklerne Dreadbit, og er utgitt av Ripstone. Du spiller i et steampunk 1800-tall og kontrollerer roboter kalt Ironcast. Målet er å slå tilbake et angrep fra Frankrike mot Storbritannia.

Pris: 115 kr

Magician Lord

Magician Lord er siderullende actionspill fra SNK, som opprinnelig kom ut til arkadene og NeoGeo i 1990.

Pris: 56 kr

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Dette spillet er den store utgivelsen fra Nintendo denne måneden, og er et Mariospill. Men det er ikke utviklet av Nintendo, men av Ubisoft! Mario-universet kombineres med Rabbids-universet til Ubisoft, og Mario med venner bruker faktisk våpen her, i kamper som ligner på XCOM-spillene.

Pris: 549 kr

Minecraft: Story Mode – The Complete Adventures

Dette er Minecraft med historie, og er et episodisk pek og klikk eventyrspill utviklet og utgitt av Telltale. Denne utgivelsen inkluderer hele første sesongs fem episoder, som opprinnelig kom ut 2015-2016 på andre plattformer, og de tre episodene tilhørende spillets «Adventure Pass».

Pris: 400 kr

Phantom Trigger

Phantom Trigger er et action-eventyrspill fra tinyBuild Games, som støtter opptil to spillere samtidig. Kjemp mot demoner, og prøv å overleve.

Pris: 120 kr

Piczle Lines DX

Piczle Lines DX er et puslespill hvor bitene fjernes ved å koble tall sammen. Utviklerne Score Studios, og utgiverne Rainy Frog reklamerer med hundrevis av puslespill og gratis oppdateringer i framtiden.

Pris: 120 kr

Puzzle Adventure Blockle

Dette spillet er et gåteløsningsspill fra Intense. Du må manøvrere en labyrint ved å rotere verdenen og unngå problemer.

Pris: 62 kr

Puzzled

Puzzled er enda et arkade- og NeoGeo-spill fra SNK, men dette er til en forandring en Tetris-klone. Spillet kom ut i 1990.

Pris: 56 kr

Retro City Rampage DX

Savner du å spille 2D-GTA og rømme fra politiet? Liker du 8-bitsgrafikk? Dette spillet fra Vblank Entertainment lar deg gjøre nettopp det!

Pris: 120 kr

Rocket Fist

Rocket Fist er et arenaspill hvor du spiller som roboter som dreper hverandre med rakettdrevne knyttnever! Utviklet og utgitt av Bitten Toast Games, opp til fire spillere støttes samtidig.

Pris: 80 kr

Severed

I dette førstepersons action-rollespillet fra DrinkBox Studios spiller du som en enarmed kriger med med et levende sverd, som leter etter familien sin.

Pris: 120 kr

Sky Ride

I dette førstepersons actionspillet fra Mutan kjører du rundt i stor fart og slåss mot fiender samtidig. Advarsel: Anmelderne er ikke imponert.

Pris: 56 kr

Slime-san

I dette plattformspillet fra Fabraz spiller du som Slime-san. Mål: Rømme fra en diger orm.

Pris: 96 kr

Sonic Mania

Sonic hadde sin storhetstid på tidlig nittitall. Siden har det hovedsakelig gått nedover. Langt nedover. I Sonic Mania går Sega og fans av Sonic sammen for å gi oss hva vi alle elsket den gang da; 2D moro i rask tempo.

Pris: 160 kr

Strikers 1945

Dette er Switch-versjonen av et gammelt vertikalt-rullende skytespill fra 1995, som opprinnelig ble laget av Psikyo. Redd verden fra den mystiske organisasjonen C.A.N.Y.! Switch-utgaven er utviklet og utgitt av Zerodiv.

Pris: 59 kr

The Jackbox Party Pack og The Jackbox Party Pack 2

Disse to spillene tar vi likesågodt under ett. Dette er som navnet antyder festspill, og kan spilles av henholdsvis opp til 8 og 10 (!) spillere samtidig. Merkelig nok kom treeren ut i våres (forstå det den som kan), og fireren er forventet senere i år.

Pris: 168 kr for hver

The King of Fighters 2000

Enda et slåssespill fra SNK, denne gangen fra (du gjettet det!) år 2000. Dette jubileumsspillet i den langvarige spillserien støtter opptil to spillere samtidig, og er i sin Switch-form utviklet av Hamster, Co.

Pris: 56 kr

Troll and I

Dette spillet fra utvikler Spiral House Ltd og utgiver Maximum Games kan spilles av to spillere, og – advarsel – har fått stempelet det dårligste spillet til Nintendo Switch så langt av flere anmeldere.

Pris: 339 kr

Use Your Words

Dette festspillet fra Smiling Buddha Games, LLC kan spilles av fra tre til seks spillere. Det inneholder fire mini-spill, alle basert på – du gjettet det – ord.

Pris: 105 kr

Gunbarich

Dette skytespillet fra Zerodiv er en nyutgave av et arkadespill fra 2001, laget av Psikyo. Om du liker dansende bjørner, laser-gorillaer og flipperspill, kan det være dette er noe for deg.

Pris: 59 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.