Folkefinansiering for Thea-oppfølger

Utforsk og kolonisér en postapokalyptisk fantasiverden inspirert av østeuropeiske myter og eventyr.

Da polske MuHa Games jobbet med fantasy-strategispillet Thea: The Awakening prøvde de seg på Kickstarter ikke bare én, men to ganger – uten å lykkes. De klarte imidlertid å få ferdig spillet sitt, som endte opp med å få en god mottakelse og en solid tilhengerskare. Derfor er det kanskje ikke så rart at når de nå har gått til Kickstarter igjen, ser situasjonen langt bedre ut.

Større enn forgjengeren

Den nye kampanjen gjelder selvsagt oppfølgeren, Thea 2: The Shattering. Nok en gang er det snakk om et turbasert strategispill satt til en mørk fantasiverden inspirert av slaviske myter og historier, der du må lede en gruppe mennesker som må gjøre sitt beste for å overleve i de farlige miljøene.

I originalspillet kunne du kun styre én by, men i oppfølgeren får du muligheten til å grunnlegge nye byer og dermed prøve å ta kontroll over en større bit av verden rundt deg. Du kan også forsøke å overleve som nomadesamfunn, om du vil. Utviklerne lover også mye frihet, og at spillet får flere alternativer til rå makt (kamp løses forøvrig fortsatt gjennom et kortspillsystem).

Ellers loves vi blant annet mulighet for samarbeidsspill, et innebygd redigeringsverktøy som lar deg lage egne scenarier, og gratisekspansjoner etter lansering (slik originalen fikk). Her er traileren:

 

En kommentar om “Folkefinansiering for Thea-oppfølger”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.