Claybook ser helt genialt ut

Løs nøtter i en verden laget av modellkitt.

Claybook gikk meg hus forbi da det ble lansert i «early access» i oktober, men nå som det har fått sin første store oppdatering er det på tide å trekke det frem. Dette er et slags hjernetrimspill satt til en verden laget av modellkitt, der alt kan formes som i virkeligheten.

Hva er det med den freaky guttungen som stirrer inn i kameraet på alle bildene?
Hva er det med den freaky guttungen som stirrer inn i kameraet på alle bildene?

Moro for opp til fire spillere

I hvert kapittel må du og eventuelle venner (spillet støtter opp til fire spillere på samme maskin) overkomme ulike utfordringer ved å ta kontroll over modellkittklumper som kan gis ulike former med ulike egenskaper.

Alternativt kan du bare lage dine egne verdener og nøtter, og dele dem med andre. Det skal være svært lett å lage sine egne greier, og de kan deles i selve spillet.

Spillets simulering av modellkitt virker svært imponerende – bare ta en titt på denne videoen:

Utviklerne planlegger at Claybook skal være i «early access» frem til tidlig neste år, men har ikke noen fastsatt tidsplan for lansering. Den ferske oppdateringen inkluderer en ny sandkassemodus, forbedrer spillets væskesimulering, og legger til en rekke forbedringer av grensesnittet.

Her er en ekstra video til dere:

En kommentar om “Claybook ser helt genialt ut”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.