Tangledeep byr på grottekravling i 16 bit-stil

Dette nye rollespillet skilter blant annet med musikk fra Secret of Mana-komponisten.

Tangledeep er et nytt rollespill med en presentasjon som vekker minner om klassiske 16 bits-rollespill, samtidig som spillmekanismene er mer inspirert av «roguelike»-sjangeren. Handlingen finner sted i en underjordisk labyrint som forandrer seg hver gang du spiller, og alt sammen er turbasert. Hver gang du flytter figuren din, får også grottens andre innbyggere lov å handle.

Underjordisk moro.
Underjordisk moro.

Mange egenskaper

Vi loves et dypt jobbsystem der du kan velge mellom tolv unike yrker, og totalt spesialisere deg på over 100 ulike typer egenskaper. Dessuten kan du fange monstre og gjøre dem til kjæledyr, og det er også mulig å drive monsteroppdrett.

Som i «roguelike»-spill flest må du regne med å dø noen ganger, men det er mulig å gjøre fremtidige spill lettere ved å sette ting i banken eller plante magiske trær som så kan høstes i fremtidige runder.

Utviklerne ser forresten ut til å ha lagt spesielt vekt på musikken. Andrew Aversa står for mesteparten av låtene, men vi får også låter fra Hiroki Kikuta (Secret of Mana), Grant Kirkhope (GoldenEye 007) og Norihiko Hibino (Metal Gear Solid 3 og Bayonetta). Spillet ser ut til å ha fått en god mottakelse, og er ute på både Steam og GOG for den vanlige operativsystemtrioen. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.