I dag slippes Machinarium-skapernes nye spill

Tsjekkerne lover rikelig med latter og moro når du legger ut på eventyr med Kekel og Chuchel.

Med spill som Samorost og Machinarium har Amanita Design blitt en utvikler vi vet å forvente kvalitet fra. Senere i dag slipper de sitt nyeste spill, en spillkomedie ved navn Chuchel.

Uh.
Uh.

På jakt etter kirsebær

Spillet følger to merkelige figurer ved navn Kekel og Chuchel, som stadig er i tottene på hverandre. Chuchel er en liten hissigpropp som snakker som Streken, og hans største ønske er å få smake et kirsebær. Kekel er en liten bønne som på sin side ønsker å hindre Chuchel i å nå det edle målet sitt.

Du spiller Chuchel, som må løse massevis av gåter mens du stadig plages av Kekel, som gjør sitt beste for å ødelegge for deg. Om Chuchel noensinne oppnår drømmen sin gjenstår å se, men vi loves i alle fall mengder av morsomme situasjoner, spillreferanser og møter med merkverdige figurer. «Vær klar til å le. Mye», sier Amanita Design – og det høres jo alltid ut som en god idé.

Om du har lyst til å lese litt mer om Chuchel, kan du se hva PCGamesN har å si om spillet. Ellers kan du jo ta en titt på traileren, for å se om den klarer å aktivere lattermusklene:

Hvis ikke jeg har spilt dette spillet innen måneden er over, så har jeg feilet som menneske.

Oppdatering: PCGamesN-artikkelen jeg brukte som kilde i beskrivelsen av spillets handling stavet navnet til Kekel som Kukel, noe som ser ut til å være feil. Synd, for det virket som Kukel passer bedre enn Kekel. Men det har nå blitt rettet!

En kommentar om “I dag slippes Machinarium-skapernes nye spill”

  1. Da har du definitivt feilet som menneske. Tipper du spiller den i dag, som meg, og forhåpentligvis mange andre. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.