Hjernetrimmeren Lumines er tilbake

Husker du Lumines? Nå kommer en nyversjon til PC og konsoll.

Lumines er kanskje mest kjent som en av de tidlige suksessene på Sonys PSP-plattform, men spillet havnet raskt på en rekke andre systemer, slik som Steam. Nå har et selskap ved navn Enhance annonsert Lumines Remastered for PC (Steam), Switch, PS4 og Xbox One. Spillet skal lanseres i mai.

Lumines Remastered.
Lumines Remastered.

Musikalsk Tetris?

Lumines kombinerer hjernetrim med rytmeaction, og minner litt om Tetris ved at det foregår på en arena som gradvis fylles opp av fallende blokker. Disse må du fjerne for å holde spillet gående, og jo flere du klarer å fjerne samtidig, jo mer poeng får du. Spillet har også en hjernetrim-modus der du må bruke de sorte og hvite blokkene for å gjenskape ulike figurer på arenaen.

Ellers kan man spille mot datamaskinen eller en venn. Remastered-versjonen byr på 4K-grafikk på PC og de to konsollene som støtter det, mens Switch-versjonen jo har den vanlige fordelen at du kan spille den hvor du vil. Sjekk nettstedet for mer info, og ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.