Redd verden i lekre Synthetik

Synthetik sender oss tilbake til den gangen da menneskeheten nesten ble utryddet av robotene i 1985.

I Synthetik skal vi tilbake til 1985. Et selskap ved navn Kaida Corporation har i lang tid brukt roboter som slavearbeidere. Nå har maskinene fått nok, og dannet et forbund med det mål å ødelegge menneskeheten. Oops. Heldigvis kan du redde verden, ettersom din høyst menneskelige bevissthet befinner seg i en glemt androide-prototype midt i Kaidas hovedkvarter.

Stilrent og pent.
Stilrent og pent.

Klar for action

Dermed er alt lagt til rette for et «roguelite»-spill som kombinerer action og taktikk i datagenererte miljøer der du møter tonnevis av fiender som må overvinnes ved hjelp av over 60 ulike våpen og en rekke forskjellige spesialegenskaper som du skaffer deg gjennom kamp og utforsking.

Utviklerne lover blant annet at du selv kan skreddersy vanskelighetsgraden ved å installere ti ulike modifikasjoner (som fritt kan kombineres), som gjør ulike aspekter av spillet lettere eller vanskeligere. Jo større sjanser du tar, jo større er de potensielle belønningene. Du kan også spille sammen med en annen spiller over nettet.

Jeg syntes Synthetik ser temmelig kult ut, og skulle ønske jeg hadde tid til å spille det (det nest beste er jo å skrive en artikkel, så nå har jeg i alle fall gjort dét). Spillet er ute på Steam og Itch.io, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.