Retrotimen: Sjekk ut Vice Project Doom!

I dagens episode kan du høre om en ukjent perle for NES, samt Will Smith-filmen Bad Boys.

Dagens episode av Retrotimen er fullspekket med prat, om alt fra Mercedes-problemer til badebasseng. Ukens film er Bad Boys fra 1995, med Will Smith og Martin Lawrence, en typisk buddy-cop actionkomedie regissert av Michael Bay. Gjengen har litt delte meninger om filmen, men den får ikke noen toppkarakter på terningen.

Variert action i Vice Project Doom.
Variert action i Vice Project Doom.

Vice Project Doom

Ukens spill er en ukjent perle for Nintendo Entertainment System, som av ukjente grunner aldri ble lansert i Europa.

Spillets amerikanske utgave heter Vice Project Doom, og det er snakk om et overraskende variert actionspill med både bilkjøring i Spy Hunter-stil, sideskrollende plattform-action og førstepersons, Operation Wolf-aktig skyting.

Vice Project Doom fikk opprinnelig en blandet mottakelse av spillpressen, men her er Retrotimen-panelet enige om at det er et solid og underholdende spill som du absolutt bør ta en titt på.

Hør hvorfor her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.