Peggle er gratis på Origin

Husker du da «alle» snakket om dette enkle lille spillet?

Peggle kom ut i 2007, og ble raskt en farsott rundt på nettet. Spillet er i bunn og grunn en veldig enkel sak som minner litt om de gamle kronespillene som var overalt på åttitallet, men takket være fargerik grafikk og morsomme lydeffekter ble det temmelig vanedannende.

Gratis nå

Hvis du ønsker deg et gjensyn med Peggle, eller kanskje bare syntes det virker fristende å se hvorfor det plutselig ble så populært, kan du nå laste det ned gratis via Origin.

Spillet er nemlig en del av «Origin spanderer»-konseptet, som betyr at det bare er å logge inn med kontoen din, trykke på «legg til i spillbiblioteket»-knappen, og så er det ditt til odel og eie for all fremtid. Eller eventuelt frem til Origin legges ned, og spillbiblioteket forsvinner med tjenesten.

Bare husk at disse «Origin spanderer»-greiene ikke varer evig; du bør helst ikke vente for lenge med å aktivere spillet. Electronic Arts forteller aldri nøyaktig hvor lenge et spill vil være tilgjengelig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.