Gudesimulator har fått Steam-dato

Gudesimulatoren The Universim kommer til Steam i august.

Spillet fra Crytivo Games er en god blanding av Populus og Black and White, ispedd en liten dose Spore. Her starter man på en planet et eller annet sted i verdensrommet, og skal bygge en sivilisasjon fra grunnen av fra den spede begynnelse og helt fram til rom-eraen. Da gjelder det å ha kontroll på de undersåtte, ved å bruke guddommelige krefter for å sørge for at de har det bra.

The Universum
Verdenen er dynamisk, og avhengig av klima kan det hende at vannet fryser til is om vinteren. (Bilde: Crytivo Games)

Den 28. august er The Universim klar for «Early Access» hos Steam, foreløpig uten pris. Spillet ble opprinnelig lagt ut uten noe form for lanseringsdato allerede i desember 2016, og var heller ikke mulig å kjøpe. Det har imidlertid gått an å spille tidligversjonen av spillet i lang tid, hvis man skaffet den via utviklerens offisielle hjemmeside.

Håper på god mottakelse

I motsetning til mange andre spill som tidliglanseres, har The Universum bevisst blitt holdt igjen fra Steam. Det virker som om utviklerne ikke vil gå i fella ved å lansere et (altfor) uferdig produkt, og dermed få masse negativ kritikk. De håper også å kunne gi ut den ferdige versjonen av spillet innen utgangen av 2019.

PS: Alle som har kjøpt spillet via utviklerens hjemmeside får selvsagt mulighet til å aktivere spillet via Steam, som seg hør og bør.

Under finner du en drøy time med gameplay fra en av de siste oppdateringene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.