Her er det neste spillet fra Prison Architect-folkene

Bygg dine egne romkolonier i strategispillet Order of Magnitude.

Introversion har kommet seg over skuffelsen med Scanner Sombre (som visstnok solgte ekstremt dårlig på tross av at det faktisk er ganske kult), og jobber nå med et spill som minner litt mer om den største suksessen deres, Prison Architect.

Det nye spillet heter Order of Magnitude, og er et strategispill der målet er å bygge og opprettholde kolonier i verdensrommet. Der må du først sørge for at kolonistene overlever fra dag til dag, før du kan begynne å tenke på de større spørsmålene.

Jorden er nemlig ødelagt, så du styrer den siste resten av menneskeheten – og må prøve «starte på nytt» med de få ressursene du har til rådighet.

Flere verdener

En ting som virker veldig interessant med det nye spillet, er at det foregår på en langt større skala enn det Prison Architect gjorde. Du starter på Månen, og i stedet for at du har et lite og fastsatt område å bygge på, kan du nemlig bygge opp nye kolonier på andre deler av Månen, som kobles sammen i nettverket ditt.

Senere kan du utvide til andre planeter i solsystemet, og når menneskeheten spres utover flere planeter blir det viktig å sikre at de fortsatt holder sammen (så vi ikke ender opp med noe ala Babylon 5 eller The Expanse).

Men Introversion er veldig klare på at spillet fortsatt har langt igjen av utviklingen, og at veldig få av detaljene er spikret på dette tidspunktet. Så det kan godt tenkes Order of Magnitude ender opp som et ganske annet spill enn det som er beskrevet til nå. Ta en titt på en artikkel hos PC Gamer for mer informasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.