Bud Spencer og Terence Hill har fått eget spill

Bedre sent enn aldri!

Et offisielt spill basert på radarparet Bud Spencer og Terence Hill var ikke akkurat noe jeg trodde jeg kom til å skrive artikkel om i 2018, men verden elsker heldigvis å overraske. I Slaps and Beans må de to kompisene, som spilte sammen i horder av italienske western- og krimkomedier på sytti- og åttitallet, gjøre det de gjorde best: Banke folk opp, og drikke øl.

Det ser ryddig ut her nå, men vent til de er ferdige med stedet!
Det ser ryddig ut her nå, men vent til de er ferdige med stedet!

Retrohelter og retrografikk

Så det vi har her er altså et offisielt lisensiert slåssespill der de to kumpanene kjemper seg gjennom sideskrollende miljøer i retrostil, med et eget «Bud Spencer & Terence Hill style fighting system». Mellom de ordinære nivåene får vi en rekke minispill, inkludert bilkjøring. Du kan spille alene, eller med en venn.

Handlingen finner sted i alt fra den ville vesten til åttitallets Miami, så dette er neppe et spill man spiller for den dype historiens skyld. Men det var vel tross alt ikke filmene til de to, heller. Steam-anmeldelsene er uansett ganske positive (spillet har vært i «early access» en stund), så det er bare å ta en titt. Traileren er også litt kul:

Bud Spencer het egentlig Carlo Pedersoli, og personlig husker jeg ham best fra rollen som Flatfoot. Jeg husker ikke hvilken av Flatfoot-filmene vi hadde, men jeg så den nok en god del flere ganger enn det den fortjente. Spencer døde i 2016, etter å i stor grad ha lagt skuespillingen på hylla i dette årtusenet (i stedet prøvde han seg blant annet som politiker).

Terence Hills fødenavn er Mario Girotti, og selv om han har tatt seg noen pauser fra skuespillerkarrieren er han faktisk fortsatt aktiv. Denne filmen ble lansert (i Italia) for få dager siden:

En kommentar om “Bud Spencer og Terence Hill har fått eget spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.