Kalde grøss under Stillehavet

I First Winter må du finne ut hva som har skjedd med en sovjetisk ubåt utenfor Los Angeles.

Hvis du er en spillutvikler som lurer på hvordan du skal få Norges minste spillnettsted til å skrive om spillet ditt, så ta en titt på bildet over for inspirasjon. Skjønt, det hadde vært hakket kulere om det ikke så ut som joysticken var modellert etter stikken til TheC64 Mini (eller eventuelt C64 DTV) i stedet for en joystick som faktisk eksisterte på det tidspunktet spillet foregår.

Tipper at det ikke er noe skummelt her.
Tipper at det ikke er noe skummelt der inne.

Skrekk og gru

Uansett: First Winter er et førstepersons grøsserspill satt til 1982. En sovjetisk ubåt har blitt oppdaget 140 nautiske mil vest for Los Angeles, og det er uklart om den har atomvåpen ombord. På tross av at russerne fra offisielt hold later som alt er som det skal, virker det som det har skjedd noe mystisk har skjedd med ubåten. Din jobb blir å finne ut hva.

Spillet bruker en lav oppløsning for å gi presentasjonen en PS2-aktig retrostil, har et lisensiert lydspor med åttitallsmusikk, flere avslutninger og, skal vi tro brukeranmeldelsene, mange kalde grøss. Utvikler Dan Sanderson gjør det forøvrig klart at det er meningen man skal fullføre spillet i én omgang – så ikke start spillingen før du vet at du har en time eller to ledig.

First Winter koster 31 kroner på Steam. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.