Forgotton Anne ser superlekkert ut

Det nylanserte spillet minner om Another World, men er håndtegnet i Studio Ghibli-stil.

Forgotton Anne foregår i en verden befolket av alt som forsvinner og glemmes bort. Gamle leketøy, brev, enslige sokker, og så videre. Du spiller Anne, et menneske som har som oppgave å holde orden i denne verdenen, og målet ditt er å slå ned på et opprør. Hvis dette lykkes, vil du og sjefen din, Bonku, ikke lenger få muligheten til å noensinne komme tilbake til menneskenes verden.

Pent.
Pent.

Plattformer og gåter

Spillet er et todimensjonalt plattformspill som ser ut til å minne litt om Another World og Prince of Persia, men med håndtegnet grafikk laget i en stil som minner om Studio Ghiblis flotte animasjonsfilmer. Det er også massevis av mellomsekvenser i denne stilen, og det hele ser temmelig lekkert ut.

Som i de tidligere nevnte klassikerne, kombineres plattformhoppingen med nøtter som må løses, og du får også tilgang på nye egenskaper etter hvert som du spiller. Vi loves dessuten muligheten til å ta ulike valg underveis, og at disse så vil påvirke handlingen videre.

Forgotton Anne er ute nå, på PS4, Xbox One og Steam (der det koster 130 kroner med lanseringsrabatt). Her har du en trailer:

2 kommentarer om “Forgotton Anne ser superlekkert ut”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.