Klassisk 2D-racing med massevis av muligheter

Ultimate Racing 2D lar deg kjøre alt fra Formel-biler til gaffeltrucker.

Hvis du har sansen for bilspill med fugleperspektiv (og hvem har ikke det?), så virker nylanserte Ultimate Racing 2D som et interessant spill. Navnet lover mye, men spillet gjør faktisk også et forsøk på å levere – her får vi over 300 forskjellige biler, over 45 baner og over 35 ulike racing-klasser – alt med rimelig realistisk fysikk, smarte datamotstandere og flerspiller for opp til 20 spillere.

Det kan være 20 biler på banen samtidig.
Det kan være 20 biler på banen samtidig.

Mye innhold

I tillegg loves vi en omfattende karrieremodus, samt muligheten til å spille i mesterskap eller bare plukke opp spillet for et raskt løp nå og da. Dessuten skal det være mulighet til å velge å ha pitstop og kvalifisering for litt ekstra realisme, og skreddersy sine egne team i tillegg.

Moroa foregår på alt fra kjedelige ovalbaner til historiske baner, go-kart-baner og isbaner. Du kan kjøre alt fra Formel-biler til gaffeltrucker, og til og med speedway-motorsykler. Alt i alt høres det ganske solid ut, altså, og brukeranmeldelsene på Steam er også svært positive. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.