Commodore 64-fest i Bergen

Liker du Commodore 64-musikk? Da bør Back in Time – Bergen 2018 være noe for deg.

I oktober bør Commodore 64-entusiaster vurdere å ta turen til Bergen. Da går nemlig konsertarrangementet Back in Time – Bergen 2018 av stabelen på Inside Rock Cafe. Her får vi en helg med remixet retromusikk fremført live. Mens du koser deg med musikken, kan du spise Ninja Burgers og annet Commodore 64-inspirert snadder.

Fastloaders og to herremenn fra Nederland

Det norske bandet Fastloaders vil fremføre sine metallversjoner av låter som låter som Monty on the Run, Commando, Ocean Loader og Green Beret, samt selvsagt massevis av låter fra The Last Ninja-spillene.

I tillegg kommer Commodore 64-legendene Jeroen Tel og Reyn Ouwehand, som begge skal ha egne show. Det hele akkompagneres av folkene fra SLAY Radio og SceneSat, som vil underholde publikum underveis. Moroa finner sted fra 12. til 14. oktober, og du kan finne mer informasjon om arrangementet på Facebook.

Her er noen smakebiter på hva man kanskje kan forvente, og vi starter med et par låter fra Fastloaders:

Her har de fått originalkomponist Ben Dagliesh med på laget:

Reyn Ouwehand på Breakpoint for en god del år siden (hva slags materiale han vil spille i Bergen vet vi ikke):

Fra hans eget studio:

Jeroen Tel med en hel konsert på Assembly i 2012 i Finland (med en Amiga på scenen, faktisk):

Om dette fikk deg i Commodore 64-humør:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.