Hero-U er lansert

Det nye eventyrspillet fra Quest for Glory-skaperne er endelig ute.

Hero-U - statue
En mystisk statue

For snart 6 år siden støttet jeg Hero-U på Kickstarter. Det skulle bli «det nye» Quest for Glory. Antatt lansering var satt til året etter: 2013. Det tok ytterligere fem år, rykter om kansellering, og en ekstra runde med folkefinansiering der de ba om penger på grunn av finansielle problemer. Som om ikke det var nok: de første bitene de viste fra spillet innbydde ikke akkurat til store forventninger.

Nå er spillet endelig lansert. Det kom ut på GOG i går, mens Steam-versjonen blir aktivert i løpet av dagen. De foreløpige tilbakemeldingene fra brukere på GOG er veldig positive, med 4.4 stjerner av 5 i snitt. Det er nok imidlertid litt tidlig å si hvordan spillet egentlig har blitt etter alle disse årene, men jeg er mer positiv til det nå enn jeg var for 5-6 år siden.

Skummel fyr.

Jeg var for øvrig så lur at jeg ba om Steam-nøkkel da jeg fikk e-post om hvilken versjon jeg ville ha – så jeg må altså vente noen timer til.

Hero-U koster for øyeblikket 223 kroner på GOG (inkludert 10% lanseringsrabatt). Steam-prisen er ikke klar i skrivende stund.

Oppdatert: Steam-versjonen er nå tilgjengelig, til samme pris som på GOG.

NB: Cover-bildet i saken er fra spillets side hos Steam, de andre bildene er fra spillets side hos GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.