Hero-U er lansert

Det nye eventyrspillet fra Quest for Glory-skaperne er endelig ute.

Hero-U - statue
En mystisk statue

For snart 6 år siden støttet jeg Hero-U på Kickstarter. Det skulle bli «det nye» Quest for Glory. Antatt lansering var satt til året etter: 2013. Det tok ytterligere fem år, rykter om kansellering, og en ekstra runde med folkefinansiering der de ba om penger på grunn av finansielle problemer. Som om ikke det var nok: de første bitene de viste fra spillet innbydde ikke akkurat til store forventninger.

Nå er spillet endelig lansert. Det kom ut på GOG i går, mens Steam-versjonen blir aktivert i løpet av dagen. De foreløpige tilbakemeldingene fra brukere på GOG er veldig positive, med 4.4 stjerner av 5 i snitt. Det er nok imidlertid litt tidlig å si hvordan spillet egentlig har blitt etter alle disse årene, men jeg er mer positiv til det nå enn jeg var for 5-6 år siden.

Skummel fyr.

Jeg var for øvrig så lur at jeg ba om Steam-nøkkel da jeg fikk e-post om hvilken versjon jeg ville ha – så jeg må altså vente noen timer til.

Hero-U koster for øyeblikket 223 kroner på GOG (inkludert 10% lanseringsrabatt). Steam-prisen er ikke klar i skrivende stund.

Oppdatert: Steam-versjonen er nå tilgjengelig, til samme pris som på GOG.

NB: Cover-bildet i saken er fra spillets side hos Steam, de andre bildene er fra spillets side hos GOG.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.