Husker du Indiana Jones and the Fate of Atlantis?

Nå kan du teste demoen av en uoffisiell nyversjon.

Indiana Jones and the Fate of Atlantis er i mine øyne et av de beste eventyrspillene fra LucasArts´gullalder som spillprodusent. Spillet er ikke basert på noen av filmene, men har en egen historie og handling. Det føles til gjengjeld svært trofast mot ånden i de tre første filmene.

Forbedring?
Forbedring?

I tillegg skilter spillet blant annet med tre forskjellige måter å fullføre det på, der du kan velge om du vil løse gåter alene, fokusere på samarbeid, eller kjøre en litt mer actionfokusert gjennomspilling. Du kan lese mer om spillet i min artikkel om fem klassiske LucasArts-eventyr.

Uoffisiell nyversjon

Jeg er ikke den eneste som liker spillet, og en gjeng utviklere jobber med en uoffisiell nyversjon som de kaller IJ: Fate of Atlantis Special Edition. Nå har de lansert en demo, som du kan laste ned fra nettstedet deres.

Målet deres ser ut til å være å bruke demoen for å bevise overfor LucasArts-eierne Disney at de har noe å fare med, slik at de enten kan få lisens til å lansere et ferdig spill, eller fullføre det på oppdrag for Disney selv.

Muligens litt optimistisk (spesielt siden Disney har avvist dem tidligere), men rarere ting har skjedd. Nå kan du i alle fall teste om utviklerne har noe å fare med. Du finner demoen på det offisielle nettstedet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.