Retro-rollespill fra skaperen av Stellar Monarch

Legends of Amberland er et gruppebasert, førstepersons rollespill i klassisk stil.

Skaperen av romstrategispillet Stellar Monarch, Chris Koźmik, har annonsert sitt neste spill. Det er et rollespill ved navn Legends of Amberland: The Forgotten Crown, som skal lanseres for PC senere i år eller til neste år.

Kul retrografikk.
Kul retrografikk.

Inspirert av klassikerne

Spillet er et førstepersons rollespill inspirert av klassikere som Dungeon Master, Eye of the Beholder 2, Might & Magic 3-5, Crystals of Arborea og GoldBox-spillene fra SSI. Spillet lar deg samle sammen opp til syv helter, som må utforske en stor og åpen verden full av mysterier.

Som i flesteparten av inspirasjonskildene er spillverdenen bygd opp av ruter, som du kan «hoppe» mellom som i et brettspill. Spillet er også hundre prosent turbasert.

I motsetning til mange andre rollespill skal ikke Legends of Amberland være gigantisk eller detaljfokusert, og du skal heller ikke behøve å «grinde» for å fullføre det. Det er ikke-lineært, og du kan også velge hvilken rute (altså serie med oppdrag) du vil ta for å løse det. Disse vil alltid være åpne, så det er ikke slik at du velger én vei og mister tilgangen på alle de andre.

Om du er interessert i å vite litt mer om skaperen av dette spillet, har vi faktisk et intervju med ham fra i fjor.

2 kommentarer om “Retro-rollespill fra skaperen av Stellar Monarch”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.