Desperados-serien kommer tilbake

Den gamle westernserien får et nytt spill, laget av folkene bak kritikersuksessen Shadow Tactics.

THQ Nordic har annonsert at de vil gjenopplive Desperados-serien, når de neste år lanserer Desperados III for Xbox One, PS4 og PC. I likhet med de gamle spillene er Desperados III et taktikkspill satt til den veldig ville vesten, der du må lede en gjeng svært ulike personligheter gjennom stadig mer utfordrende situasjoner.

Dette ser jo spennende ut!
Dette ser jo spennende ut!

Erfaren utvikler

Vi loves at spillets utfordringer skal kunne løses på mange og varierte måter, og vi kan også velge om vi vil bruke dødelig vold, prøve å ta ut fiendene uten å drepe dem, eller bare forsøke å unngå dem totalt. Uansett hva vi velger må vi alltid utnytte oss maksimalt av både mulighetene i spillmiljøet og de ulike egenskapene til desperadoene våre for å lykkes.

Utviklingen er det tyske Mimimi som står for. De har allerede stått for Shadow Tactics: Blades of the Shogun, et spill som sikkert var inspirert av Desperados-serien i utgangspunktet. Shadow Tactics har fått mye skryt, både fra spillpressen og i kommentarfeltet her på Spillhistorie.no, så serien ser ut til å være i trygge hender.

Du kan finne ut mer om spillet på det offisielle nettstedet, eller ta en titt på denne traileren (som er litt kulere enn den virker i starten):

En kommentar om “Desperados-serien kommer tilbake”

  1. Ojojojoj!!!! Shadow Tactics er fantastisk, så at disse folka skal lage Desperados 3 er jo bare helt nydelig! Gamescom er virkelig eneste konferansen å følge med på.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.