Windjammers 2 kommer til Switch og PC

Kultklassikeren Windjammers får oppfølger, og slippes også på et nytt format.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner alt oppstyret rundt Windjammers, et Neo Geo-spill fra 1994 som ble lansert på PS4 og Vita for omtrent ett år siden. Men om du er en av de som stirret med misunnelige øyne på PlayStation-folket, kan jeg nå opplyse om at spillet dukker opp på et nytt format – Nintendo Switch. Den versjonen skal slippes 23. oktober.

Windjammers 2.
Windjammers 2.

Offisiell oppfølger neste år

Men vent, det er mer! Det kommer faktisk en oppfølger til Windjammers også, og den heter (*sjekke notatene*) Windjammers 2! Oppfølgeren slippes på Switch og PC neste år. Hvorfor PC får oppfølgeren og ikke originalen vites ikke, og det er også et åpent spørsmål hvorfor PlayStation-formatene forbigås denne gangen, men spillindustriens veier er som kjent uransakelige.

Originale Windjammers ble av utgiver DotEmu beskrevet som en perfekt kombinasjon av Pong og Street Fighter, og skryter av at det har fem forskjellige spillmoduser, seks unike figurer (hver med egne unike egenskaper), seks miljøer og to opplåsbare minispill.

Oppfølgeren skilter med nye miljøer, figurer og spesialegenskaper. I tillegg skal spillmekanismene ha blitt finslipt, flerspillermulighetene ha blitt utvidet og enspillermodusen ha blitt forbedret. Sjekk det offisielle nettstedet for mer, eller ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.