DX-Ball 2 får jubileumsutgave

Den klassiske Breakout-klonen slippes på Steam i løpet av høsten.

I år er det 20 år siden DX-Ball 2 opprinnelig ble lansert, og i løpet av spillets levetid har det visstnok blitt lastet ned fem millioner ganger. Nå kommer det tilbake, i en jubileumsutgave som har blitt oppdatert for å kjøre på moderne operativsystemer.

DX-Ball 2 var svært populært i sin tid.
DX-Ball 2 var svært populært i sin tid.

Klassisk brikkeknuser

DX-Ball 2 er et arkadespill i stil med Breakout og Arkanoid, der målet er å fjerne spillbrettet for fargede brikker, ved hjelp av en spretten ball og en plate i bunnen av skjermen. Spillet skilter blant annet med en rekke bonusgjenstander du kan plukke med deg for å gjøre jobben lettere, slik som multiball, laserkanoner og mye mer.

20th Anniversary Edition vil ha alle de 150 brettene fra Board Pack 1, samt et helt nytt sett med brett. I tillegg kan du lage dine egne brett ved hjelp av det inkluderte redigeringsverktøyet, og konkurrere med andre spillere gjennom nettbaserte topplister («hot seat»-flerspiller er også inkludert).

Siden spillet blant annet skal slippes på Steam, er det neppe noen overraskelse at det også har fått «achievements». Her er en trailer:

En kommentar om “DX-Ball 2 får jubileumsutgave”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.