Aeon of Sands er et rollespill med håndtegnet grafikk

Dette førstepersons rollespillet beskrives som et kjærlighetsbrev til klassiske spill for PC og Amiga.

Aeon of Sands er et rollespill satt til en postapokalyptisk «low fantasy»-verden. Spillet fungerer litt som Legend of Grimrock og Dungeon Master, med førstepersons utforsking, gåter og kamp i sanntid. Men det har også en ikke-lineær «velg ditt eget eventyr»-aktig komponent, der du må ta ulike valg som påvirker handlingen videre.

La oss bare snakke sammen som voksne mennesker.
La oss bare snakke sammen som voksne mennesker.

Avhengig av hva du bestemmer deg for, vil nye områder bli tilgjengelige eller låses bort, og du vil kunne treffe nye potensielle kompanjonger (eller gjøre dem til fiender). Du kan ha opp til to kompanjonger med deg, og hvem du har i følget ditt vil også påvirke mulighetene dine. Dermed loves vi stor gjenspillingsverdi.

Inspirert av klassiske spill

Aeon of Sands skilter blant annet med lekker, håndtegnet grafikk i retrostil, og vi loves 240 illustrasjoner, 20 områder og over 60 individuelle miljøer. Utviklerne beskriver det som et kjærlighetsbrev til klassiske spill på PC og Amiga.

Utviklerne har nylig lagt spillet inn på Steam, slik at vi kan slenge det i ønskelista der. De har ikke gitt noen spesifikk lanseringsdato, men det ser ikke ut som spillet er så voldsomt langt unna.

En kommentar om “Aeon of Sands er et rollespill med håndtegnet grafikk”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.