Rebel Galaxy Outlaw høres ut som GTA i verdensrommet

Dette blir et åpen verden-spill fullt av sideaktiviteter, og over 20 timer med radiosendinger.

Studioet til Diablo-veteran Erich Schaefer og Torchlight-skaperen Travis Baldree har nylig annonsert romspillet Rebel Galaxy Outlaw. Dette blir et åpen verden-spill der du får reise rundt i et «retrofuturistisk univers inspirert av blåsnipparbeider-Amerika», der du spiller en tidligere smugler som havner i gjeld til eieren av et kasino.

Slik ser spillet ut.
Slik ser spillet ut.

Biljard og romkamp

Rebel Galaxy Outlaw skilter både med en historiedrevet kampanje og massevis av sideaktiviteter som du kan ta del i. For eksempel kan du spille biljard og terningpoker på ulike romstasjoner, og ta forskjellige jobber for de mange lugubre figurene du møter.

Som for å sementere følelsen av at dette blir det nærmeste vi kommer GTA i verdensrommet, har utvikleren annonsert at vi får ulike radiostasjoner som totalt har over 20 timer med innhold.

Ellers loves vi urealistisk romkamp som visstnok skal appellere til både nykommere og sjangerveteraner med HOTAS-joystickene sine. Spillet bruker førstepersons synsvinkel, og utviklerne understreker at man får lov til å «fly opp og ned» denne gangen – dette var noe som manglet i forgjengeren fra et par år tilbake, Rebel Galaxy.

Lanseringen er satt til første kvartal neste år, og spillet skal slippes på PC, PS4 og Switch i første omgang. Mer info finner du på det offisielle nettstedet. Her er en liten video som inkluderer et ikke spesielt godt skjult spark til Star Citizen:

Gamespot har lagt ut en gameplay-video som lover 16 minutter med action fra spillet, men kun viser 2 – jaja, det er bedre enn ingenting:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.