R-Type Dimensions slippes for PC og Switch

Inneholder nyversjoner av to klassiske sideskrollere, med både ny og gammel grafikk.

De som liker klassiske, sideskrollende romskytespill, og foretrekker å spille spillene sine på Switch og/eller PC kan nå glede seg over at godt mottatte R-Type Dimensions nå er på vei til disse plattformene. Lanseringen vil finne sted mot slutten av året.

Pakken inneholder totalt 14 nivåer.
Pakken inneholder totalt 14 nivåer.

Velg mellom nytt og gammelt

R-Type Dimensions er en pakke som inkluderer fullstendige nyversjoner av arkadeklassikerne R-Type og R-Type II. Du kan når som helst velge om du vil spille med klassisk 2D-grafikk og chip-musikk, eller om du vil spille med 3D-grafikk og nyarrangert musikk.

Spillet skilter også med nye moduser, Infinite Mode (som jeg antar er evig liv) og Level Select (der du får velge enkeltnivå for å øve deg). I Infinite Mode kan du aktivere alle våpenoppgraderingene om du ønsker det.

R-Type Dimensions har tidligere blitt lansert for PS3 og Xbox 360, der det fikk mye ros. Originale R-Type ble sluppet av arkadeprodusenten Irem i 1987, og havnet raskt på en rekke hjemmeplattformer – her til lands er kanskje Commodore 64-versjonen mest kjent. Det var en svært solid versjon, som ble utviklet av samme gjeng som senere skapte Turrican-spillene.

Det er Tozai Games som står for R-Type Dimensions. Her er en trailer fra den kommende utgivelsen:

Og her er en liten grafikksammenligning (som nevnt får du begge versjoenene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.