Hero-U skaperne planlegger to nye spill

De vil også slippe rollespillhybriden Hero-U på Switch.

Spillutviklerne Lori og Corey Cole har nylig snakket litt om fremtidsplanene sine, nå som Kickstarter-spillet Hero-U: Rogue to Redemption endelig har blitt sluppet. Spillet ser ut til å ha gjort det såpass okay på markedet at de kan fortsette å utvikle spill, og de har ikke bare ett, men to nye spill på vei.

Wizard’s Way

Det første er oppfølgeren til Hero-U, som tilhengerne allerede har vært klar over en stund. Spillet heter Hero-U: Wizard’s Way, og finner sted på det samme helteuniverset som originalen. Her spiller vi imidlertid ikke en tyv, men ei jente som ønsker å bli magiker.

Lori Cole beskriver det nye spillet som like stort og komplekst som Rogue to Redemption, og sier også at det vil være litt mer alvorlig enn seriens første spill. Vi kan med andre ord se frem til nok en kombinasjon av rollespill og eventyrspill, antakeligvis med turbasert kamp og massevis av muligheter til å bli venner og fiender med andre figurer.

Summer Daze

Det andre spillet heter Summer Daze at Hero-U, og skal være litt annerledes. Det ser ut til å være litt mer «visual novel»-aktig, med «enkel, elegant grafikk og en lettbeint, tegneserieaktig stil», med fokus på karakterinteraksjon og forhold. Det vil la deg velge spillfigur selv, og valget vil være med å avgjøre hvordan ulike situasjoner utspiller seg.

Konseptbilde.
Konseptbilde.

Mens Hero-U: Wizard’s Way kommer til å ta flere år å fullføre, ifølge Corey Cole, er meningen at Summer Daze at Hero-U skal bli ferdig i løpet av ett år. I tillegg til alt dette, planlegges en Switch-versjon av Hero-U: Rogue to Redemption. Denne skal folkefinansieres via Fig, og flere detaljer vil slippes snart.

Jeg opplevde Hero-U: Rogue to Redemption som et underholdende og sjarmerende spill, selv om det definitivt har sine svakheter. Det blir spennende å se hva det smått legendariske utviklerparet kommer opp med i de nye spillene – jeg må innrømme at jeg er litt skeptisk til om Summer Daze er et spill for meg, men jeg må vel ta en titt når det dukker opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.