Kvakk og hopp i Duck Souls

Advarsel: Veldig søtt. Og garantert fryktelig vanskelig.

Det er mandag, og jeg ble akkurat overrumplet av ei regnbyge mens jeg var ute ( skinner sola igjen). Så hva med noe søtt og koselig for å få opp humøret? Duck Souls ser ut til å være akkurat det jeg trenger, og kanskje også noe for deg.

Dette er litt som å skyte spurv med kanon.
Dette er litt som å skyte spurv med kanon.

And på ville veier

Dette er rett og slett bare et todimensjonalt plattformspill med store piksler, men det ser til gjengjeld ut til å være et veldig godt todimensjonalt plattformspill med store piksler. Spillet skilter med 100 brett fulle av «dødelige feller og tilfeldige referanser», et lydspor som har fått mye skryt, og et finslipt kontrollsystem.

Og selv om det er søtt, røper jo ordspillet i tittelen at det ikke er direkte enkelt. Så: Brukeranmeldelsene er gode, spillet koster 15,50 kroner (eller 13,95 med lanseringsrabatt), og spillet virker generelt ganske så kult. Så ta en titt på traileren:

Utviklerens forrige spill har forresten også fått mye skryt. Pinkman er ikke like søtt, men koster til gjengjeld bare 7 kroner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.