Mega Drive-spillet Steel Empire kommer straks til PC

Det skrollende actionspillet ble opprinnelig sluppet i 1992.

Om tre dager, altså torsdag 13. september, slippes Steel Empire på PC. Dette er et sideskrollende skytespill som opprinnelig ble sluppet for Mega Drive i 1992. Senere har det kommet til både Game Boy Advance og Nintendo 3DS, og nå er altså turen kommet til Steam.

Slik ser den nye versjonen ut.
Slik ser den nye versjonen ut.

Steampunk-action

Steel Empire er satt til en steampunk-verden der du kan velge om du vil fly et raskt og lite fly eller en stor og tung zeppeliner gjennom syv skrollende, todimensjonale nivåer fulle av fiender. Hvert nivå avsluttes som seg hør og bør med en «boss» som må overvinnes. Underveis kan du plukke opp bonuser, og oppgradere våpenet ditt.

Steam-versjonen kommer med «achievements» og byttekort, og full støtte for håndkontrollere. Grafikkmessig ser den ut til å være basert på 3DS-versjonen, og ikke Mega Drive-originalen. Ta en titt på traileren:

Her er litt video fra originalen:

Steel Empire har altså ikke noe å gjøre med Silicon Knights’ første spill, strategi/actionhybriden Steel Empires. Bare sånn i tilfelle du lurte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.