Valg og konsekvenser i The Ballad Singer

Dette spillet blir en kombinasjon av rollespill og eventyrspill.

Den 27. september vil italienske Curtel Games lansere The Ballad Singer i «early access» på Steam. Dette spillet er en kombinasjon av eventyrspill og rollespill, i «velg ditt eget eventyr»-stil. Men der mange av disse spillene kun bruker tekst, har dette spillet over 40 timer med stemmeskuespill, 700 HD-illustrasjoner og over 40 forskjellige låter.

Det er sjeldent noen glimrende idé å prøve å slåss med drager.
Det er sjeldent noen glimrende idé å prøve å slåss med drager.

Fire forskjellige helter

Spillet lar deg ta kontroll over en av fire forskjellige helter, som du kan prøve å lede helskinnet gjennom historien, og hvem du velger vil påvirke handlingen. Det samme vil valgene du tar underveis, og utviklerne hevder at disse vil få svært store konsekvenser for det som skjer.

Når spillfiguren din dør, er det ikke «game over». I stedet får du rollen som neste helt, og må leve med konsekvensene fra valgene du tok i forrige runde.

Tidligversjonen skal inneholde flere timer med innhold, men vær oppmerksom på at du må vente på en stor oppdatering (som etter planen skal slippes i november) før du faktisk kan fullføre spillet. Videre oppdateringer er planlagt frem til februar 2019, når spillet etter planen skal forlate «early access».

Denne traileren demonstrerer hvordan The Ballad Singer skal fungere:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.