Capcom samler klassiske slåssespill i ny pakke

Ny samling inneholder syv sideskrollende slåssespill, inkludert to som aldri tidligere har blitt lansert på hjemmeformatene.

Capcom har annonsert Capcom Beat ‘Em Up Bundle, som er en samling med syv sideskrollende slåssespill fra åtti- og nittitallet. Pakken skal lanseres allerede den 18. september, og kommer til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Steam (skjønt Steam-datoen er ikke fastsatt). Den amerikanske prisen blir 20 dollar, så norsk pris blir sikkert under 200-lappen.

Knights of the Round. Jeg trodde de hadde glemt et ord, men niks.
Knights of the Round. Jeg trodde de hadde glemt et ord, men det hadde de ikke. Ser uansett ut som et artig, Golden Axe-aktig spill

Sideskrollende action

Spillene som inkluderes er Final Fight (1989), The King of Dragons (1991), Captain Commando (1991), Knights of the Round (1991), Warriors of Fate (1992), Armored Warriors (1994) og Battle Circuit (1997). De to sistnevnte har aldri tidligere blitt sluppet på hjemmeformatene, og har kun vært tilgjengelige i arkadeform.

Capcom forteller at alle spillene slippes med muligheten for lokal og nettbasert samarbeidsflerspiller, og at man kan skreddersy ting som hvor mange liv og «continues» man får. Vanskelighetsgraden kan også endres, og spillene kommer med ekstra gallerier fulle av historiske konsepttegninger, promokunst, designdokumenter og så videre.

Her er en trailer:

2 kommentarer om “Capcom samler klassiske slåssespill i ny pakke”

  1. Kunne jo tatt med de beste da.. som Alien vs. predator ,Cadillacs & dinosaurs & The Punisher…
    Men, bra pakke fordet, di gæmle beat’em upp-ane var kule!

    Svar
    • Uten at jeg tør si noe sikkert, mistenker jeg at utgåtte lisenser er grunnen til at i alle fall et par av dem ikke er med. Selvsagt kjipt uansett.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.