Retrotimen: Saturday Night Slam Masters

Husker du dette wrestlingspillet fra Capcom? Det er ukens spill i Retrotimen, der vi også får høre om filmen Flashdance.

Fredag er Retrotimen-dag her på Spillhistorie.no, og i ukens episode har det podcastende trespannet Remi, Lars og Otto sett på åttitallsfilmen Flashdance. Har den mer å by på enn åttitallsmusikk og svette kropper, eller bør vi bare la den ligge i 1983?

Saturday Night Slam Masters. Bildene er fra Mobygames.
Saturday Night Slam Masters. Bildene er fra Mobygames.

Lars har også testet Go Vacation på Switch, en samling minispill med ferietema som opprinnelig kom ut på Wii. Likte han spillet? Vel, det skal jeg ikke «spoile» her.

Saturday Night Slam Masters

Sist, men absolutt ikke minst, har vi wrestlingspillet Saturday Night Slam Masters fra 1993. Dette eksplosive «sportsspillet» stammet fra arkadehallene, men fikk hjemmeversjoner for FM Towns, Sega Mega Drive og SNES.

Spillet ble utviklet av Capcom, som på dette tidspunktet omtrent aldri klarte å gjøre noe feil. Så er spørsmålet, da, om dette wrestlingspillet er en like stor klassiker som de andre spillene deres. Det skal Retrotimen finne ut av, og her kan du høre diskusjonen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Bilder: Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.