Slik blir Civilization VI på Switch

Etter en liten glipp i forrige uke, har 2K Games offisielt annonsert Switch-versjonen.

I forbindelse med den kansellerte Nintendo Direct-sendingen i forrige uke, ble en nettside for Sid Meier’s Civilization VI for Switch lagt ut på nettet uten at annonseringen hadde funnet sted. Det ble raskt fjernet igjen, men ikke før informasjonen ble kjent.

Dette bildet er fra PC-versjonen.
Dette bildet er fra PC-versjonen.

Nå har uansett spillet blitt annonsert «på ordentlig». Civilization VI for Nintendo Switch skal slippes den 16. november, og Switch-versjonen skal ha alle oppdateringene og nyhetene som har kommet til PC siden lansering. Den vil også få fire innholdspakker inkludert, og vi kan jo like godt bare liste dem her:

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization & Scenario Pack
  • Australia Civilization & Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

Dermed får Switch-eiere tilgang på fire svært forskjellige scenarier fra starten av, og kan velge mellom totalt 24 ulike ledere. Switch-versjonen vil også få flerspiller for opp til fire, via lokalt nettverk.

Om du ikke kjenner til Sid Meier’s Civilization VI, er det altså et turbasert strategispill der meningen er å bygge opp en mektig sivilisasjon. Du starter i år 4000 før Kristus, og må jobbe deg fremover i tid helt til du kan sende atombomber i hodene på naboene dine eller romskip med kolonister til Mars. Du kan finne ut mer i min artikkel om PC-versjonen.

Her er en Switch-trailer (men, eh, ikke forvent at den gir deg noe fornuftig inntrykk av spillet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.