Dette spillet krever at du gjør ekte research

Alchemia er den neste hjernetrimmeren fra Hexcells-skaperen Matthew Brown.

Matthew Brown, indie-skaperen bak de fantastiske Hexcells-spillene (og det ganske gode SquareCells) har annonsert at hans neste spill er rett rundt hjørnet. Det heter Alchemia, og skal slippes i løpet av et par uker.

Lite info

Jeg frykter at det blir for vanskelig for meg, men jeg vil nok prøve det uansett.
Jeg frykter at det blir for vanskelig for meg, men jeg vil nok prøve det uansett.

Det virker som han bevisst prøver å si så lite som mulig om Alchemia, for Steam-beskrivelsen er bare på to setninger. Den forteller oss at spillet er et kryptisk hjernetrimspill som løses gjennom research utenfor spillet, og at det hele omhandler en mystisk bok fra 1600-tallet, som visstnok skal inneholde hemmeligheten om de vises stein.

Hvordan det hele vil fungere vet jeg ikke, men det kan jo tenkes det vil minne litt om det forrige spillet hans, kryptografispillet Cypher. Steam-siden inneholder en stemningsfull liten trailer, som jeg dessverre ikke har funnet på Youtube og derfor ikke kan putte inn her.

Prisen er heller ikke kjent, men Matthew Browns spill er stort sett rimelig billige.

Jeg liker uansett konseptet, og det får meg til å tenke litt på det ambisiøse In Memoriam fra noen år tilbake (som dessverre ble litt ødelagt av at ulike «walkthroughs» og spilldiskusjoner raskt blandet seg inn i søkeresultatene). Alchemia vil neppe lide av samme problem, skjønt man kan jo se for seg at det kan ha utfordringer med Wikipedia-vandalisme og slikt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.