Frister det med et nytt Amiga-kabinett?

Folkefinansieringskampanjen for Checkmate A1500 Plus Amiga/PC-kabinettet har fått mye oppmerksomhet i Amiga-miljøet.

Hvis du fortsatt har en eller flere Amiga-maskiner som du bruker regelmessig, er sjansene rimelig store for at du enten har eller går med tanker om å ekspandere disse, for eksempel med det svært populære Vampire-akselleratorkortet. Men da kan det også komme godt med å ha et skikkelig kabinett for maskinvaren, og her kommer Checkmate A1500 Plus inn i bildet.

Slik ser det ut.
Slik ser det ut.

Både Amiga og PC

Dette er et modulært desktop-kabinett designet av samme mann som i sin tid skapte Checkmate-kabinettene for Amiga 3000, og i tillegg til å fungere med en rekke ulike Amiga-modeller kan du også bruke det til PC (skjønt vær oppmerksom på at det ikke er kompatibelt med alle typer skjermkort, ettersom noen vil blåse varmluft inn i kabinettet).

For å samle penger for produksjonen har skaperne startet en folkefinansieringskampanje, som har fått mye oppmerksomhet i Amiga-miljøet i den siste tiden. Med 13 dager igjen har kampanjen samlet inn litt over halvparten av totalbeløpet på cirka 830 000 kroner.

Her er Kickstarter-presentasjonen:

Her er en presentasjon av en ferdig prototype:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.