Julegrøss i Silent Night

Dra på spøkelsesjakt i en middelalderkirke i dette kommende eventyrspillet.

Jonathan Boakes har laget indie-eventyr i en årrekke, og spillene hans har stort sett blitt gitt ut av den rimelig indie-vennlige utgiveren Iceberg Interactive. Nå har tospannet annonsert Boakes’ neste spill, Silent Night.

Det var en mørk og stormfull aften…

Handlingen i dette kjølige eventyret følger spøkelsesjegeren Nigel Danvers, som denne gangen har rotet seg inn i en tidssløyfe.

Det gjelder å holde øye med omgivelsene.
Det gjelder å holde øye med omgivelsene.

Danvers har nemlig funnet ut at han skal utforske middelalderkirken Northfield Church, der det ryktes at overnaturlige krefter er i sving. Ikke bare det, men han skal gjøre det på julaften av alle kvelder. Spøkelsesjakten viser seg litt for vellykket, når han plutselig tvinges til å oppleve samme kveld om og om igjen.

Nå må du bruke høyteknologisk utstyr for å komme til bunns i spøkeriene, og finne en vei ut av tidsfellen.

Silent Night vil i motsetning til Jonathan Boakes’ tidligere utgivelser være et fullstendig 3D-spill, der du styrer hovedpersonen direkte. Kirken spillet finner sted i er basert på en sirlig rekonstruksjon av ei ekte kirke, nemlig Duloe Church i Cornwall. Spillet skal etter planen slippes i desember, passende nok, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.