Endelig slippes plattformeventyret Timespinner

Timespinner er et stort plattformspill inspirert av Castlevania: Symphony of the Night.

Frister det med litt Metroidvania-aktig plattformhopping i flotte 2D-miljøer? Da bør du kanskje sjekke ut Timespinner, som slippes på PC-formatene, samt PS4 og Vita i dag. Spillet har vært under utvikling i en årrekke (det var på Kickstarter for fem år siden, og allerede da var det mange år siden utviklingen startet), av to barndomsvenner.

Utforsking og kamp

Spillet følger Lunais, som søker hevn på «det onde Lachiem-imperiet» etter at familien hennes ble drept. I utgangspunktet virker det kanskje som en litt umulig oppgave å ta ned et helt imperium, men Lunais kan kontrollere tiden og bli venner med mystiske, magiske vesener som kan hjelpe henne, så kampen blir kanskje ikke helt urettferdig likevel.

Timespinner skilter med en stor og sammenkoblet 2D-verden full av hemmeligheter, som du kan utforske alene eller sammen med en venn. I samarbeidsmodus tar spiller nummer to kontroll over et magisk vesen, av samme type som Lunais kan finne og trene opp til å hjelpe seg i enspillermodus. Ellers loves vi blant annet musikk i PS1-stil, komponert av Jeff Ball (Tiny Barbarian DX).

Spillet har fått mye skryt allerede (blant annet karakteren 9 av 10 hos Destructoid). Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.