Retroism vil ha Sid Meier’s Pirates ut på Switch

Selskapet appellerer til følgerne på sosiale medier.

Retroism eier rettighetene til en rekke gamle spill fra Microprose og andre utgivere, inkludert den originale versjonen av Sid Meier’s Pirates. Sjørøverklassikeren kom i sin tid til NES, og nå ønsker Retroism tydeligvis at Nintendo skal legge ut denne versjonen i NES-biblioteket på Switch.

Sid Meier's Pirates på NES.
Sid Meier’s Pirates på NES. Bilde: Mobygames.

De har nemlig bedt følgerne sine på sosiale medier om å like og dele en oppfordring om Switch-lansering for spillet.

Plass til spillet?

Hva dette eventuelt resulterer i gjenstår å se – Nintendo har helt sikkert planlagt hvilke spill som skal ut på tjenesten i lang tid fremover, og det ser for øyeblikket ut som de har en begrenset mengde samarbeidspartnere. Men det er nok mange som kunne tenke seg å se spillet dukke opp på tjenesten.

Sid Meier’s Pirates er et slags åpen verden-spill der du reiser rundt i Karibien på jakt etter informasjon om hvor familien din befinner seg. Samtidig må du prøve å tjene penger, ved å plyndre eller handle, og kanskje finne en og annen skatt på veien. Spillet debuterte på plattformer som Commodore 64, PC og Apple II i 1987, mens NES-versjonen kom så sent som i 1991.

Den ble da utgitt av Ultra Software Corporation (et datterselskap av Konami), siden Microprose ikke hadde noen avtale med Nintendo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.