Project Hospital er klart for pasienter

Two Point Hospital har fått en mer realistisk konkurrent.

I går ble Project Hospital lansert på både GOG og Steam. Spillet er åpenbart inspirert av Bullfrog-klassikeren Theme Hospital, og havner dermed umiddelbart i konkurranse med halvferske Two Point Hospital fra Sega. Men det ser ut som Project Hospital gjør nok annerledes til at det har livets rett.

Dypere og mer realistisk

Avansert diagnosesystem.
Avansert diagnosesystem.

Først og fremst virker det som Project Hospital byr på en langt dypere og mer realistisk spillopplevelse enn konkurrenten. Her kommer ikke pasientene inn med tullesykdommer, men ekte sykdommer og skader som må behandles på realistisk vis. Det hele begynner med diagnosering, og så må pasienten videresendes til riktig avdeling (eller et annet sykehus) for behandling .

Selve byggingen av sykehuset virker også langt mer fleksibel, og du har for eksempel muligheten til å bygge i høyden i stedet for bare utover. Sykehuset kan nemlig ha opp til fire etasjer.

Spillet byr på både sandkassemodus og en kampanje der du må ta over en serie sykehus i økonomisk trøbbel, samt seks utfordringsoppdrag som hvert fokuserer på én enkelt avdeling.

Project Hospital kommer fra tsjekkiske Oxymoron Games, et studio som består av en rekke bransjeveteraner med erfaring fra spill som Mafia-serien, Euro Truck Simulator og Quantum Break. Her er det offisielle nettstedet, fulgt av en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.