Sony vekker MediEvil opp fra de døde

Her kan du se den første traileren av MediEvils PlayStation 4-versjon.

MediEvil er et klassisk hugg-og-slå-eventyr som ble lansert på tampen av nittitallet for den originale PlayStation-konsollen. Spillet var tungt inspirert av den visuelle stilen i Tim Burtons Nightmare before Christmas, og følger ridderen Daniel Fortesque.

Full overhaling av grafikken.
Full overhaling av grafikken.

Daniel var så uheldig å bli det første offeret da den onde trollmannen Zarok prøvde å invadere middelalderlandet Gallowmere for hundre år siden. Zarok måtte gi seg den gangen, men er nå tilbake, og har gjenoppvekket en hær av vandøde for å gjøre ferdig jobben. Uheldigvis for hans del, vekket han Daniel i samme slengen.

Nå må den vandøde ridderen ta knekken på trollmannens horder, og redde Gallowmere en gang for alle.

Ny grafikk og lyd

Det ser jo ganske pent ut.
Det ser jo ganske pent ut.

Nå vil Sony lansere en nyversjon av MediEvil. De har ikke røpet allverdens med detaljer enda, men har sluppet en annonseringstrailer som du kan se under. Det ser ut som prosjektet vil følge i fotsporene til de populære nyutgavene av Crash Bandicoot, ved å tilby kraftig oppgradert grafikk, men i stor grad beholde spillmekanismene og den generelle nivådesignen som den var.

Utviklingen av det originale MediEvil begynte hos Millennium Interactive i 1995. Da het spillet Dead Man Dan, og skulle egentlig komme til Sega Saturn og Windows. Men etter at Sony kjøpte selskapet og gjorde det til et internt studio, ble spillet PlayStation-eksklusivt. Siden Sony la ned originalutvikleren i fjor, samarbeider de med Other Ocean på den kommende nyversjonen.

Nye MediEvil lanseres for PlayStation 4, og skal komme i løpet av neste år. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.